Primăvara înseamnă renaștere, înseamnă schimbare. PSD Piatra Neamț își dorește o primăvară europeană la Piatra-Neamț! „Orașul are nevoie de un „kilometru zero”. Un reper. Poate fi unul fizic – „Ne vedem la cub!” -, dar poate fi unul al ideilor, la PSD Piatra Neamț. Sunt două repere într-unul singur, în care ne regăsim toți cei care dorim mai mult pentru orașul nostru. Cei care privim înainte și vedem un loc în care oamenii iubesc mediul, transparența în administrație și își doresc dezvoltare. Orașul a stat destul pe loc! În același timp, solidaritatea este punctul nostru forte, care ne diferențiază de toate celelalte partide: nouă ne pasă de cei din jur. Așadar, acest cub, care deja suscită așa mare interes, și mă bucur, este noul punct de întâlnire din oraș, dacă vrei să fii în trend! Iar la Piatra Neamț, social-democrația  este noul trend în politică!” – Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț.

Se apropie alegerile locale, iar orașul nostru este încremenit în trecut. Suntem izolați, resursele comunității sunt puține, administrația pare că a uitat de oameni.

Noi credem că e nevoie de o schimbare majoră în administrația orașului. Am instalat în oraș un reper simplu, dar important. Am scris câteva principii care ne definesc:

* UN ORAȘ VERDE. Mediul curat înseamnă sănătate!

* UN ORAȘ DIGITAL. O administrație transparentă!

* UN ORAȘ AL DEZVOLTĂRII. Un loc de muncă pentru fiecare!

* UN ORAȘ ÎN CARE NIMENI NU VA FI ABANDONAT. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Este kilometrul „0” al schimbării! Vă așteptăm alături de noi, suntem puternici doar împreună!

Florentina Moise,

Președinte PSD Piatra-Neamț