telefon concursulUn tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Piatra Neamț, este anchetat de poliţişti, după ce a încercat să păcălească o femeie din comuna Oniceni.

Aceasta a reclamat, în noaptea de 25/26 august, în jurul orei 2:00, la Secţia de Poliţie Rurală Ion Creangă că “a fost apelată telefonic de către o persoană necunoscută, care i-a solicitat suma de 15.000 lei, sub pretextul că fiul ei este implicat într-un accident rutier și are nevoie de bani”, potrivit comunicatului de presă al Poliţiei Neamţ.

Tânărul a fost prins de poliţişti, în flagrant, în jurul orei 4:00, “după ce s-a prezentat cu un autoturism la locuința persoanei vătămate, care i-a înmânat suma de 310 lei”, relatează poliţiştii nemţeni.

Suma de 310 lei a fost recuperată şi predată persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională și persoanele implicate. Vineri, 26 august, tânărul a fost prezentat Parchetului Roman, care a dispus punerea sub control judiciar pentru 60 de zile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDirecţia Taxe şi Impozite Piatra Neamţ stă rău cu… executarea silită!
Articolul următorTamponare-n lanţ la Preluca! Motociclist trântit la pământ la Roman!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.