Două evenimente rutiere soldate cu victime s-au aflat, sâmbătă, 27 august, în atenţia Poliţiei Rutiere Neamţ.

Tamponare-n lanţ la Preluca! Motociclist trântit la pământ la Roman!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa ora 9, s-a produs o tamponare în lanţ între trei autoturisme, în localitate Preluca. De vină pare a fi fost un bărbat de 38 de ani, din Dămuc, care conducea un Fiat pe direcția Bicaz-Piatra Neamt şi nu a păstrat distanța regulamentară faţă de o Skoda. „De asemenea, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, conducătorul unui autoturism Dacia, care circula în aceeași direcție de mers, în spatele autoturismului Fiat, nu a putut opri în siguranță, intrând în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, proiectându-l încă o dată în autoturismul marca Skoda”, relatează poliţiştii. Din accident a rezultat rănirea unui bărbat de 61 de ani, pasager în autoturismul Dacia și a unei minore de 5 ani, pasageră în autoturismul Fiat.

Tamponare-n lanţ la Preluca! Motociclist trântit la pământ la Roman!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnspre orele serii, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazu din Roman, a avut loc un alt accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. O femeie de 56 de ani, din localitate, a schimbat direcţia de deplasare, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus de către un tânăr de 28 de ani, cu care a intrat în coliziune. „După impact, motociclistul a căzut pe partea carosabilă şi a fost acroșat de un alt autoturism condus pe str. Ştefan cel Mare de către un tânăr de 24 de ani, din Prahova”, spun poliţiştii.

Conducătorii auto implicaţi în cele două evenimente au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: Păcăleală ratată cu metoda „Accidentul”
Articolul următorRaid în Piaţa Haralambie Piatra Neamţ * Captură – peste 1.300 de ţigări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.