O societate comercială din Pipirig a primit două amenzi consistente pentru nereguli cu lemn. S-a întâmplat în cadrul unei acțiuni a oamenilor legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț, împreună cu cei din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice ce a avut loc în perioada 24-25 iulie.Firmă nemțeană amendată cu 15.000 de lei pentru „delicte silvice”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un operator economic din localitatea Pipirig, pentru neregulile constate fiind confiscată valoric cantitatea de aproximativ 80  m.c. material lemnos rășinoase, în valoare de aproximativ 15.000 lei. Totodată, operatorul economic a fost sancționat contravențional pentru deținerea de material lemnos fără proveniență legală și neîmprejmuirea unui depozit de material lemnos, cu amendă în valoare de 15.000 lei”, anunță Poliția Neamț.

Firmă nemțeană amendată cu 15.000 de lei pentru „delicte silvice”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

De asemenea a fost reținută cantitatea de 34,84 m.c. material lemnos, lemn rotund rășinoase în vederea stabilirii provenienței.

FOTO Poliția Neamț

(G.S.)

Articolul precedentCeremonii militare în week-end
Articolul următorSunt prognozate vijelii în toate județele Regiunii Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.