Duminică, 23 octombrie, la Cinema Mon Amour, cei mici se pot întâlni cu “Căpitanul Sabertooth and the diamond”, de la ora 14:20, spectacol de animație dublat în limba română.

Tot aici, de la ora ora 16:15, rulează, în premieră, filmul fantastic și de acțiune “Black Adam”, avându-l în rolul principal pe actorul Dwayne Johnson, dar și pe Pierce Brosnan și actrița Sarah Shahi. În vechiul Kahndaq, o țară fantastică, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone. Filmul rulează și la Cinema City.

Filme de văzut duminică la Cinema Mon Amour, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpre seară, la Cinema Mon Amour are loc o proiecție de gală a filmului românesc “Capra cu trei iezi”, cu Maia Morgenstern si Marius Bodochi. În regia lui Victor Canache, ecranizarea poveștii lui Creangă, varianta horror, dezvăluie alte valențe ale poveștii binecunoscute, ancorând-o în realitatea României rurale din secolul trecut. Filmul va rula și la Cinema City în Shopping City Piatra-Neamț din 28 octombrie. Un film care merită văzut! Trailerul filmului:

Cei care nu au văzut încă capodopera cinematografică Amsterdam, cu Christian Bale pot face acest lucru de la orele 17:10, 19:00 și 21:50, la Cinema City. Tot aici rulează și filmul de animație  “One piece film: Red”, producție 2022, horrorul “Haloween Ends” cu Jamie Lee Curtis și comediile românești “Mirciulică” și “Teambuilding”. (Angela Croitoru)

Articolul precedentComunicat de presă. ALDE și-a ales noua conducere!
Articolul următorȘtire actualizată. Incendiu puternic la un depozit de plante furajere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.