0:00

Duminică, 23 octombrie, la Cinema Mon Amour, cei mici se pot întâlni cu “Căpitanul Sabertooth and the diamond”, de la ora 14:20, spectacol de animație dublat în limba română.

Tot aici, de la ora ora 16:15, rulează, în premieră, filmul fantastic și de acțiune “Black Adam”, avându-l în rolul principal pe actorul Dwayne Johnson, dar și pe Pierce Brosnan și actrița Sarah Shahi. În vechiul Kahndaq, o țară fantastică, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone. Filmul rulează și la Cinema City.

Filme de văzut duminică la Cinema Mon Amour, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpre seară, la Cinema Mon Amour are loc o proiecție de gală a filmului românesc “Capra cu trei iezi”, cu Maia Morgenstern si Marius Bodochi. În regia lui Victor Canache, ecranizarea poveștii lui Creangă, varianta horror, dezvăluie alte valențe ale poveștii binecunoscute, ancorând-o în realitatea României rurale din secolul trecut. Filmul va rula și la Cinema City în Shopping City Piatra-Neamț din 28 octombrie. Un film care merită văzut! Trailerul filmului:

Cei care nu au văzut încă capodopera cinematografică Amsterdam, cu Christian Bale pot face acest lucru de la orele 17:10, 19:00 și 21:50, la Cinema City. Tot aici rulează și filmul de animație  “One piece film: Red”, producție 2022, horrorul “Haloween Ends” cu Jamie Lee Curtis și comediile românești “Mirciulică” și “Teambuilding”. (Angela Croitoru)

Articolul precedentComunicat de presă. ALDE și-a ales noua conducere!
Articolul următorȘtire actualizată. Incendiu puternic la un depozit de plante furajere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.