0:00

Fiii drumarilor se bat pe TSD Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* Alexandru Rotaru și Irinel Gavrilescu vor șefia tinerilor social-democraţi

Băieții oamenilor de afaceri Romică Rotaru și Neculai Gavrilescu se bat pentru funcția de președinte în cadrul Organizației de Tineret a PSD Roman. Alexandru Rotaru, membru încă din 2006, s-a decis să candideze pentru funcție de lider, după ce actualul președinte – Sorin Macovei – nu mai îndeplinește limita de vârstă, adică de până la 35 de ani. La 24 de ani, Alexandru Rotaru s-a decis că este nevoie de competența și cunoștințele sale pentru a aduce un suflu nou printre tinerii social-democrați. Acesta își va lansa candidatura oficială pe 28 august, alegerile urmând să aibă loc la mijlocul lunii septembrie. „Sunt membru din 2006 și sunt un adevărat socialist. Am realizat deja un proiect și cred că am capacitatea să duc organizația la un alt nivel. Este prea devreme să pot spune spre ce va merge cariera mea politică, deoarece acum mă concentrez 100% pe candidatura pentru funcția de președinte al TSD Roman. Am avizul senatorului Ioan Chelaru și al președintelui PSD Roman, Leonard Vacaru pentru a candida”, a precizat Alexandru Rotaru.

Acesta neagă faptul că, în decizia de a candida, va avea și sprijinul tatălui său, Romică Rotaru, apropiat al deputatului PSD, Ioan Munteanu, pe care l-a urmat la UNPR, iar mai apoi înapoi la PSD. „Tatăl meu nu m-a sprijinit cu nimic. Eu aștept sprijin și să obțin încrederea colegilor de la Organizația de Tineret. Am un proiect, pe care deocamdată nu vreau să-l fac public, și mi-am început deja campania în interiorul organizației”, a mai declarat candidatul, cu precizarea că la evenimentul de lansare a candidaturii sunt așteptați să fie prezenți senatorul Ioan Chelaru, președintele PSD Neamț – deputatul Ionel Arsene, deputații Ioan Munteanu, Liviu Harbuz și Vlad Marcoci, precum și parlamentarul Mihai Sturzu – cel care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al TSD pe România.

Totuși, Alexandru Rotaru nu va candida singur la funcția de lider al tinerilor social-democrați din Roman, el având deja o concurență din partea unui alt membru – Irinel Gavrilescu, al cărui tată – Neculai Gavrilescu, coincidență sau nu, se ocupă tot de lucrări de construcții. Victor Irinel Gavrilescu este acționar împreună cu tatăl său la firma Valdus SRL, care are mai multe lucrări câștigate de la Primăria Roman și se află și printre candidații USL de la alegerile locale pentru o funcție în Consiliul Local. Alexandru Rotaru este absolvent al Colegiului Național „Roman Vodă”, secția matematică-informatică, iar acum are specializarea de inginer constructor – căi ferate, drumuri și poduri.

 Fiii drumarilor se bat pe TSD Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Claudia MATEI

Articolul precedentPrimarii nemţeni şi incompatibilitatea: Nu le place legea, dar nici nu protestează
Articolul următorNemțeni și firmele lor de succes: Dan Misăilă și Grup Est Security