stoicaDeputatul Mihaela Stoica s-a reîntors în Partidul Mișcarea Populară (PMP) pentru că… Băsescu. Aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc astăzi, 23 octombrie, la sediul PMP Piatra-Neamț, că decizia ei de a intra în Mișcarea Populară are legătură cu decizia fostului președinte Băsescu de a intra în acest partid. Stoica a mai precizat că înainte de a reintra în partid a discutat pe acest subiect cu Băsescu. „Decizia de a intra în Mișcarea Populară are cu siguranță legătură cu decizia președintelui Traian Băsescu de a intra în Mișcarea Populară, de a reveni în politica activă, pentru că, în opinia mea, dincolo de faptul că îl consider pe Traian Băsescu un om politic de mare forță, mai mult decât valoarea lui ca om politic pentru mine contează valoare lui ca om care poate reprezenta un vector care să determine schimbări structurale de care România are atâta nevoie”.

Mihaela Stoica a vorbit și despre anul în care a ales să-I facă galerie Monicăi Macovei la prezidențiale și și-a descris absența din PMP ca o perioadă în care a fost un observator al vieții politice, atât locală, cât și națională. „Un an dezamăgitor, pentru că am văzut pe de o parte un partid aflat la guvernare, care are o slabă performanță, am văzut cel mai mare partid de opoziție cu o slabă performanță, am văzut din partea tuturor mai mult acțiuni de imagine, de câștigare a electoratului pe măsuri populiste și nu care să ducă la dezvoltarea României. Am văzut momentul în care a fost evident blatul sau înțelegerea între partidul aflat la guvernare și partidul care ar fi trebuit să facă cea mai mare opoziție în România. Și dau doar un exemplu: decizia prin care un membru al UNPR a ajuns să conducă interimar Primăria Capitalei”, a adăugat Stoica.

Cuvintele de „dojană” adresate PSD-ului și PNL-ului au continuat până când aceasta a fost întrebată dacă va candida la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț. Mihaela Stoica a spus că nu-și dorește să candideze la Primăria Piatra-Neamț.

(M. TEODOROF)

Articolul precedentPIATRA NEAMŢ: Gaşca de spărgători de maşini – la expertiză psihiatrică
Articolul următorComisia juridică a Camerei Deputaţilor o scapă pe Udrea de DNA! Plenul va decide!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.