Fetiţă dispărută, găsită în timp record de jandarmii nemţeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO fetiţă, în vârstă de 3 ani, a fost găsită, în timp record, duminică, 14 august, de către jandarmii nemţeni, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ.

Unul dintre militarii aflaţi în misiune la Mănăstirea Văratec a observat, în apropierea lăcașului de cult, o femeie care plângea și care își căuta fetița, care dispăruse printre cei peste 1.000 de oameni.

„În acel moment, jandarmii aflați în zona mănăstirii au acționat pentru căutarea fetiței, iar, după aproximativ 5 minute, aceasta a fost găsită prin mulțime”, potrivit comunicatului IJJ Neamţ.

În perioada 12-15 august, jandarmii nemţeni au fost prezenți în portul Bicaz, unde a avut loc Ziua Marinei, au monitorizat Concursul Internațional Ecvestru din Baza Hipică Piatra Neamț, au patrulat în comuna Moldoveni, unde a avut loc Sărbătoarea Răzeșilor și, de asemenea, au adoptat măsuri de ordine publică, pentru desfășurarea, în condiții normale, a manifestărilor religioase, ce au avut loc la Mănăstirea Văratec și la alte lăcașuri de cult.

În această perioadă, a fost constatată o infracțiune de lovire sau alte violențe și au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 6.700 lei. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDupă cârciumă, le-a ieșit Poliția în drum
Articolul următorIeșean găsit înecat la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.