0:00

Ediţia a XXX-a a Festivalului Internaţional de Teatru Piatra Neamţ va avea reprezentaţii anul acesta şi la Târgu Neamţ. Cel puţin aşa anunţă primarul Daniel Harpa, într-o postare pe pagina proprie de Facebook.

Festivalul de teatru se extinde şi la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Orașul Târgu Neamț va găzdui, pentru prima dată, una din secțiunile Festivalului de Teatru Piatra Neamț, ediția 30. Spectacole de teatru pentru toate vârstele și gusturile au fost selectate și vor fi jucate în cadrul Festivalului de Teatru, pe scena Casei Culturii din Târgu Neamț, în perioada 21-30 septembrie. Veți avea ocazia să vă delectați cu arta spectacolului teatral, zile la rând, la prețuri accesibile sau chiar și gratuit, în funcție de reprezentație. Mulțumiri Teatrului Tineretului Piatra Neamț, Consiliului Județean Neamț și tuturor partenerilor!”, a notat Daniel Harpa.

Festivalul de teatru se extinde şi la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFestivalul Internaţional de Teatru se va derula, anul acesta, în perioada 20 septembrie-1 ocotmbrie. Puteţi afla AICI care sunt spectacolele selectate în secțiunea cu înscriere „TINERI CREATORI”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul-Metalul Buzău şi Bucovina Rădăuţi-CSM Roman în prima etapă
Articolul următorL4 Amicale tari la Târgu Neamţ şi Pângăraţi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.