Ediţia a XXX-a a Festivalului Internaţional de Teatru Piatra Neamţ va avea reprezentaţii anul acesta şi la Târgu Neamţ. Cel puţin aşa anunţă primarul Daniel Harpa, într-o postare pe pagina proprie de Facebook.

“Orașul Târgu Neamț va găzdui, pentru prima dată, una din secțiunile Festivalului de Teatru Piatra Neamț, ediția 30. Spectacole de teatru pentru toate vârstele și gusturile au fost selectate și vor fi jucate în cadrul Festivalului de Teatru, pe scena Casei Culturii din Târgu Neamț, în perioada 21-30 septembrie. Veți avea ocazia să vă delectați cu arta spectacolului teatral, zile la rând, la prețuri accesibile sau chiar și gratuit, în funcție de reprezentație. Mulțumiri Teatrului Tineretului Piatra Neamț, Consiliului Județean Neamț și tuturor partenerilor!”, a notat Daniel Harpa.

Festivalul Internaţional de Teatru se va derula, anul acesta, în perioada 20 septembrie-1 ocotmbrie. Puteţi afla AICI care sunt spectacolele selectate în secțiunea cu înscriere “TINERI CREATORI”. (M. CONSTANTINESCU)