O femeie de 41 de ani, din Bodești, a reclamat la poliție, în ziua de 5 iunie, faptul că a fost tâlhărită, în după-amiaza precedentă, în timp ce se deplasa pe strada Bistriței din Piatra-Neamț. Deși era doar ora 17:00, oră la care lumea circulă prin zona respectivă, femeia a fost atacată de un grup de 3 tineri. Mai exact unul a împins-o, iar ceilalți i-au luat poșeta și telefonul mobil din mână. Poșeta a fost recuperată, imediat, de un trecător.

Femeie jefuită pe stradă de trei puști de 16 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificaţi și reținuți cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au vârsta de 16 ani, doi fiind din Zănești, iar al treilea din Roznov”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii au recuperat telefonul și l-au înapoiat femeii și i-au reținut pe cei trei adolescenți, pentru 24 de ore. Astăzi, 6 iunie, ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă. (C.M.)

Articolul precedentCompartiment de ortopedie la spitalul din Târgu Neamţ
Articolul următor4 elevi nemțeni, premii la Olimpiada „Universul cunoașterii prin lectură”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.