0:00

Femeie în stare critică după ce a fost atacată de soț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 57 de ani, din Târgu Neamț, se zbate între viață și moarte în spital după ce a fost bătută cu sălbăticie de soț. Incidentul violent a avut loc la finele săptămânii trecute la locuința comună a celor doi. Ulterior bărbatul de 62 de ani a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

A fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Neamț care au dispus privarea de libertate pentru 30 de zile. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul T. G. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat în dosarul penal nr. 567/P/2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă de omor, în forma violenței în familie, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.09.2023 şi până la data 15.10.2023, inclusiv”, conform instanței.

Cercetările efectuate de anchetatori au stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool dar și a relației abuzive din partea bărbatului. Femeia a fost atacată cu un ciocan și un topor, cele mai multe lovituri vizând capul. Chiar dacă a scăpat cu viață, victima se află internată la o clinică de neurochirurgie din Iași, în stare gravă, fiind inconștientă.

(G.S.)

Articolul precedentCel mai mare angajator al săptămânii este din Piatra Neamț
Articolul următorAccident în Neamț cu două victime: un vasluian s-a izbit cu mașina de un copac
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.