Un sfert din locurile de muncă existente în zona Piatra Neamț le oferă o companie mare care este pe un trend ascendent. De luni, 18 septembrie, sunt nu mai puțin de 99 de posturi disponibile pentru angajare la Moldocor SA. Firma are nevoie de sudori, fierari betoniști, lăcătuși mecanici, dar și de 11 maiștri mecanici și de construcții civile. Restul locurilor de muncă vacante la început de toamnă (387) sunt la firme din diverse domenii, între care predomină cele din horeca, mecanică și construcții, iar o firmă angajează și pentru străinătate.

Pentru șomerii din zona Roman sunt 180 posturi de angajare, din care cele mai multe în industria textilelor, electric, mecanic și comerț. Necalificații au la îndemână 53 de locuri în construcții, accesorii auto.

Construcțiile și industria lemnului domină oferta de locuri de muncă din zona Târgu Neamț. Firmele de aici au vacante 155 de joburi, dintre care persoanele necalificate pot alege din 35 de posturi în panificație, construcții, textile.

Detalii despre angajatorii care au vacante 722 de joburi în Neamț pot fi obținute de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, la telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentClemență în cazul unui accident soldat cu un deces și trei răniți
Articolul următorFemeie în stare critică după ce a fost atacată de soț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.