Actualizare: Femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost scoasă din fântână. Medicul n-a mai avut ce face pentru a o salva și a declarat decesul.

**Știre inițială**

În această seară, 27 mai, o localnică, din comuna Piatra Șoimului, a fost găsită căzută în fântâna din curte, adâncă de 14 metri. Descoperirea a făcut-o o vecină, care mai avea grijă de bătrână și care a mers la ea acasă. N-a găsit-o în casă și a început s-o caute, până când a găsit-o în fântână.

Femeia a sunat după ajutor la 112 și la intervenție au fost trimiși pompierii și un echipaj SMURD de terapie intensivă, cu medic, de la Piatra Neamț. În jurul orei 18.30, când au ajuns, militarii au constatat că bătrâna nu dădea nici un semn de viață, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Pompierii urmează să scoată femeia din fântână. La fața locului au ajuns și polițiștii din comună. Vom reveni.

(C.I.)

Articolul precedentNemțean urmărit european pentru sex neprotejat în Irlanda
Articolul următorCentrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii împreună cu Centrul de zi pentru preșcolari „Castani” vor fi modernizate cu fonduri europene!