După 8 zile de cercetări, polițiștii au reținut un bărbat de 38 de ani, din localitatea Bahna, care a agresat o femeie. Fapta s-a petrecut în ziua de 20 octombrie, când o femeie în vârstă de 55 de ani, din Bacău, s-a dus să strângă porumbul de pe un teren agricol, pe care îl deține în Bahna. Numai că a constatat că are concurență, pentru că deja un bărbat culegea porumbul. Și în loc să plece, a sărit la bătaie.

Femeie bătută de hoțul pe care l-a prins la porumb, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Iniţial, în cauză au fost demarate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, însă în urma cercetărilor s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de tâlhărie, reţinându-se faptul că bărbatul ar fi sustras porumb de pe terenul persoanei vătămate şi fiind surprins de către aceasta, pentru a-şi păstra bunurile sustrase şi a-şi asigura scăparea, a lovit-o, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile îngrijiri medicale”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

În ziua de 28 octombrie, polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar astăzi îl vor conduce la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (C.M.)

 

Articolul precedentUn șofer beat a băgat în spital un copil și o femeie gravidă
Articolul următorMicrobuz în flăcări în stația de la Spital din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.