O femeie, de 57 de ani, din Piatra-Neamț, care se întorcea de la serviciu, în seara de 28 septembrie, a fost atacată de un necunoscut în apropierea blocului în care locuiește, pe strada Liliacului, la câțiva metri de intersecția cu strada Alexandru Lăpușneanu. Doamna în cauză avea geanta în mâna stângă și o sacoșă cu pere în mâna dreaptă. Tâlharul a venit din spate, în fugă, și i-a smuls poșeta, după care a continuat să alerge pe strada Lăpușneanu.

Femeie atacată în cartierul Precista! Tâlharul i-a smuls geanta și i-a rupt 3 degete!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost anunțată poliția, care a început cercetările în zonă și a găsit poșeta aruncată la vreo 200 de metri de locul în care s-a petrecut tâlhăria. Toate obiectele erau la locul lor, mai puțin cardul bancar și banii – 100 de lei. Autorul n-a fost identificat încă și se fac cercetări în acest sens. Pentru că poșeta i-a fost smulsă cu forță din mână, femeia s-a ales cu 3 degete fracturate, așa că a ajuns la UPU, unde i-au fost puse în ghips.

Tot în ziua de 28 septembrie, polițiștii din Piatra-Neamț au identificat autorul unei tâlhării comise la sfârșitul lunii august. Este vorba despre Vasile Eduard Neda (15 ani), din vestita familie de răufăcători. El a pătruns în locuința unei persoane, după ce-a văzut că ușa nu era încuiată și a luat un portmoneu din hol. Proprietarul a auzit zgomot și a ieșit în hol, dar intrusul l-a împins și a fugit cu portofel cu tot. (C.M.)

Articolul precedentArsene şi Cuc promit asfaltarea drumurilor naţionale din judeţ
Articolul următorȘtire actualizată: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe o biserică din Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.