Actualizare: „Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în localitatea Girov, a surprins și accidentat o femeie de 57 de ani, din Girov, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, însă în cazul pietonului a indicat o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat agent de poliţie Georgiana Puşcaşu.

Știre inițială: Aseară, 30 august, în jurul orei 19,00, în satul Turtureşti, comuna Girov, doi dintre pompierii reveniţi din Grecia au acordat primul ajutor unei femei ce fusese victima unui acident. Femeia era căzută pe şosea, se afla într-o stare destul de gravă, iar pompierii i-au acordat primul ajutor şi au imobilizat-o pentru a nu–şi agrava rănile, după care au predat-o echipajului medical de la SAJ ajuns la locul accidentului.

Femeia de 57 de ani se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Piatra Neamţ.

„A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs accidentul“, a precizat agent de poliţie Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentUrmărit internaţional prins în Neamţ
Articolul următorUKA TEAM rămâne fără aviz pentru prestare servicii de autopsie și îmbălsămare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.