0:00

Actualizare ora 16: În cursul zilei de astăzi, 20 octombrie, bărbatul de 45 de ani din Rediu, accidentat aseară, a murit la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Conducătorul auto va fi cercetat acum pentru ucidere din culpă.

ACTUALIZARE ora 11: Femeia accidentată în această dimineață a suferit mai multe traumatisme, dar și o fractură de bazin. Ea se află, încă, în investigații, pentru ca medicii să stabilească dacă nu are și leziuni interne. Tot în stare gravă este și un bărbat de 45 de ani din Rediu, care a fost accidentat, în seara de 19 octombrie, tot în localitatea Săvinești. Singura diferență față de accidentul din această dimineață este că bărbatul nu traversa pe trecerea pentru pietoni. El a fost lovit în plin de un autoturism condus de un șofer de 39 de ani din Piatra Neamț. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul rănit are un traumatism cranio-cerebral foarte grav, edem cerebral și contuzie hemoragică. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: O femeie, care traversa drumul naţional pe trecerea pentru pietoni de lângă Petrom Săvineşti, a fost accidentată în această dimineaţă, 20 octombrie, de un autoturism condus de o altă femeie.

Fotografii:

ACTUALIZARE Femeie accidentată de altă femeie la Săvineşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE Femeie accidentată de altă femeie la Săvineşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE Femeie accidentată de altă femeie la Săvineşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducătoarea auto are 49 de ani, este din Roznov şi, pur şi simplu, n-a observat pietonul. Victima, o localnică de 46 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la spital.

Conducătoarea auto, care rula din direcţia Bacău spre Piatra Neamţ, a fost testată şi a rezultat că nu consumase alcool”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO CSM Roman – înfrângere şi cu Dunărea Brăila
Articolul următorLiviu Harbuz nu mai face Mișcare, face PACT
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.