reclama autocenter

Tânăra, de 26 de ani, care și-a dat foc casei din Almaș, în noaptea din 26 spre 27 ianuarie, fiindcă era geloasă pe soțul ei, a fost trimisă în arest la domiciliu pentru o lună de zile.

Judecătoria Piatra-Neamț a mai hotărât că A.N. trebuie să respecte două obligații, altfel riscă să fie arestată preventiv, așa cum a cerut procurorul de caz. Ea va trebui „să se prezinte în fața organelor de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţelor de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu consume băuturi alcoolice. (…) atrage atenţia inculpatei N. A. că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Femeia poate părăsi imobilul pentru „prezentarea la locul de muncă, la cursuri de învăţământ sau de pregătire profesională ori la alte activităţi similare sau pentru procurarea mijloacelor esenţiale de existenţă, precum şi în alte situaţii temeinic justificate, pentru o perioadă determinată de timp sau în cazuri urgente”, potrivit instanței.

Pe perioada arestului la domiciliu, A.N. va fi supravegheată de polițiștii comunei Gârcina și a fost dată în consemn la Evidența Populației, la Poliția de Frontieră, la Pașapoarte și la Poliția Română.

A.H.

Articolul precedent23 de nemțeni au murit și 29 au fost răniți în incendii, anul trecut
Articolul următorL1 Poli Iaşi pierde din nou şi Pancu demisionează; Şi FC Botoşani a fost învinsă