pietricica turism
serbarile zapezii

Femeia care a fost scoasă vie din fântâna în care a căzut în această dimineață, la Săbăoani, rămâne paralizată pentru tot restul vieții.

După ce pompierii au scos-o din fântâna adâncă de 20-25 de metri, femeia a fost adusă rapid la spitalul din Roman, de o ambulanță cu medic. Din păcate, în ciuda estimărilor inițiale, medicii romașcani au constatat că femeia a suferit leziuni grave interne și de măduva spinării. Investigațiile au fost trimise și la Iași, în idee că medicii de la clinica de neurochirurgie au mai multe soluții. „Femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost adusă în CPU Roman la ora 8.04, cu ambulanța cu medic. În urma investigațiilor, s-a stabilit că pacienta are ruptură de splină și fractură de coloană dorsală cu afectarea măduvei spinării, cu paraplegie. Investigațiile imagistice au fost transmise medicilor de la Clinica de neurochirurgie Iași, în speranța că acolo va putea fi salvată. Dar și medicii ieșeni au declarat că nu mai este nimic de făcut, femeia rămâne paralizată pe viață. În aceste condiții, s-a intervenit chirurgical pentru scoaterea splinei și acum pacienta este pe terapie intensivă, stabilă”, a declarat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Pompierii au fost solicitați, în ziua de 20 mai, să intervină la scoaterea unei femei căzute într-o fântâna adâncă, la Săbăoani.