0:00

FC Ceahlăul va cere intrarea în faliment!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIoan Mironaş, directorul demisionar al FC Ceahlăul SA, aflat în continuare în perioada de preaviz, a anunţat personalul administrativ al clubului, jucătorii şi antrenorii că oficialii vor cere, pe data de 2 iunie 2016, intrarea în faliment a societăţii aflate deja în insolvenţă.

„Data coincide cu venirea în ţară a acţionarului majoritar. Momentan suntem în incapacitate de plată, dar sper să poată fi plătite cele 3 salarii restante specificate în planul de reorganizare depus la judecătorul sindic. Cu părere de rău, s-a ajuns la acest pas şi activitatea nu mai poate continua. Poate, cu o asociaţie sportivă sprijinită corespunzător, fotbalul va renaşte la Piatra Neamţ”, a declarat Ioan Mironaş.

FC Ceahlăul nu a fost programată, săptămâna trecută, la meciul de pe teren propriu cu CS Baloteşti şi nu s-a prezentat sâmbătă, 14 mai, pentru a disputa jocul cu aceeaşi formaţie, din deplasare, din cauza lipsei banilor. Fiind la două neprezentări consecutive, FRF va retrograda oficial echipa pietreană în Liga a V-a, ultima din judeţ, conform ROAF. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamţ angajează poliţişti locali
Articolul următorGALERIE FOTO Festivalul Dacic – primele fotografii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.