0:00

FC CEAHLĂUL: Toader Şteţ desemnat antrenor secund!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeahlăul a rămas în lot cu doar 6 fotbalişti legitimaţi: portarul Barna şi jucătorii de câmp: Tăbăcariu, Călin, Barb-Copoţ, Nedelcu şi Mitrofan.

În disperare de cauză, cu 8 etape înainte de finalul meciurilor din play-out-ul Ligii a II-a, seria I, “binomul” Angelo Massone – Ioan Mironaş a apelat la tehnicianul Toader Şteţ, directorul Centrului de Copii şi Juniori, pentru ca acesta să convingă juniorii să evolueze la echipa de seniori.

Altfel, FRF ar putea decide retrogradarea clubului pietrean direct în Liga a 5-a, conform regulamentului, în caz că pietrenii ar abandona competiţia înainte de finalul ei.

Toader Şteţ, numit antrenor secund la echipa de seniori, pentru ultimele opt etape, trebuie să apeleze la valori, precum “patriotism local”, “ club de tradiţie”, sau “spirit de luptă”, pentru că de bani în conturi nu poate fi vorba.

Tot Toader Şteţ a fost cel care a trebuit să dea lămuriri părinţilor care au venit la club, la finalul săptămânii trecute, revoltaţi că juniorii de elită, din grupa profesorului Lidi Chertic, nu au făcut deplasarea la Câmpulung Muscel, pentru un meci de campionat ale cărui costuri sunt suportate de Federaţia Română de Fotbal.

Ceahlăul joacă sâmbătă, la Piatra Neamţ, de la ora 11, împotriva formaţiei Bucovina Pojorâta, meciul programat în cadrul etapei a 3-a din play-out. Înaintea etapei de sâmbătă, Ceahlăul, ocupă ultimul loc, cu 5 puncte, iar sucevenii un loc mai sus, dar cu 10 puncte acumulate. Intrarea este liberă. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentPoliţiştii au găsit o armă furată de 4 ani
Articolul următorCopiii, atac la fotoliul de primar * Cei mici vor locuri de joacă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.