În cadrul programului „Școala Altfel”, Primăria Piatra-Neamț a organizat „Săptămâna porților deschise” pentru elevii unităților de învățământ din Piatra-Neamț, se precizează într-un comunicat de presă al municipalităţii pietrene.

„Luni, 18 aprilie, primarul Dragoș Chitic a primit vizita elevilor clasei a III-a A, de la Șc. Elena Cuza, iar miercuri, 20 aprilie, a elevilor Colegiului Tehnic Gh. Cartianu, cl. a X-a E. Astăzi, 21 aprilie, elevii clasei a II-a de la Șc. Elena Cuza, ai clasei a V-a B de la Liceul cu Program Sportiv, urmați de elevii claselor a VII-a C și D de la Șc. nr. 2 s-au întâlnit cu primarul Dragoș Chitic și au vizitat Primăria Piatra-Neamț”, se menţionează în comunicat.

Cei mici au vizitat biroul primarului şi i-au adresat întrebări despre activitatea zilnică. Câțiva dintre ei, care își doresc să devină primari, au făcut chiar poze la „viitorul loc de muncă”.

Au fost organizate „ședințe de Consiliu Local”, iar micii consilieri au propus primarului câteva proiecte și i-au adresat întrebări. Pe ordinea de zi au fost proiecte de construire a unor noi locuri de joacă, realizarea de evenimente dedicate copiilor, înființarea de noi Centre after-school și plantarea mai multor arbori pe spațiile verzi.

Primarul Dragoș Chitic le-a explicat copiilor cum funcționează instituția, cum se iau deciziile și care este rolul Consiliului Local. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFC CEAHLĂUL: Toader Şteţ desemnat antrenor secund!
Articolul următorA încetat din viaţă academicianul Valeriu Cotea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.