0:00

FC CEAHLĂUL: Maccoppi a debutat cu victorie, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Stefano MACCOPPI

Stefano Maccoppi a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Ceahlăului. Pietrenii s-au impus cu 3-0 în faţa formaţiei de Liga a III-a Aerostar Bacău, în primul test al perioadei de pregătire din această iarnă.

Scorul final avea să fie stabilit încă din minutul 19 din prima repriză. Seria golurilor a fost deschisă cu reuşita lui Nedelcu (5), când atacantul juniorilor de elită a reluat în plasă după două încercări de a marca. 2-0 s-a făcut în minutul 17, când Margină a executat cu piciorul stâng, peste zid, o lovitură liberă din afara careului advers. Pentru 3-0, acelaşi atacant Nedelcu a realizat „dubla“, încheind cu gol o fază la capătul căreia a reluat în plasă cu o lovitură de cap din 11 metri, la centrarea venită de la Pantano.

FC CEAHLĂUL: Maccoppi a debutat cu victorie, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Dan NEDELCU

Maccoppi a preferat următoarea formulă de start: Barna – Mitrofan, Ortega, Napoli, Pantano – Călin, Baio, Margine, Pintilie – Nedelcu, Lupei. Pe parcursul testului au mai fost folosiţi Cîmpianu, Antim, Şoimaru, Amariei, Hebriştean, Rotaru şi Olteanu.

Singurul jucător care a rămas pe teren pe întreaga durată a testului de miercuri, 27 ianuarie, a fost fundaşul spaniol Cristian Castells Ortega, socotit „vedeta” formaţiei pietrene, jucător format la Valencia şi care a „aterizat” în curtea Ceahlăului liber de contract. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentDSP Neamţ: Verificări în toate spitalele!
Articolul următorGaşcă de minori infractori stopată de poliţişti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.