ceahlaul sediu administrativ 01Angelo Massone, acţionarul principal al echipei FC Ceahlăul, nu a apărut la adunarea creditorilor desfăşurată marţi, 11 august la sediul clubului. Rămasă fără sponsor, echipa a fost nevoită să-şi reducă programul de pregătire de la două la o şedinţă zilnică, deoarece diriguitorii clubului nu pot asigura o masă caldă la prânz fotbaliştilor. Şi, totuşi, echipa visează la promovare. Antrenorii le vorbesc jucătorilor despre acest obiectiv, care este doar un deziderat utopic, în condiţiile în care fotbaliştii sunt neplătiţi de 5 luni. Maseurul Ilie Costin a plecat de la echipă, la Volei Club Municipal Piatra Neamţ, tot din cauza problemelor financiare.

Fundaşul Aurel Vlaicu a venit la Ceahlăul de la FCM Dorohoi, echipă care s-a desfiinţat, dar nu poate fi înregimentat în lipsa lui Angelo Massone. Dacă Daniel Stana şi Lucian Cazan au ales să continue „calvarul” la FC Ceahlăul, în lipsa unor oferte, jucătorii Cătălin Ştefănescu, Sebastian Chitoşcă, Robert Căruţă şi Răzvan Gorea refuză să vină la antrenamente. Practic, antrenorul Costel Ilie se află într-o postură ingrată. El trebuie să-i facă pe fotbaliştii tineri ai Ceahlăului să joace, apelând la patriotismul local, fără bani, fără o vitaminizare corespunzătoare şi fără nici măcar o masă asigurată.

Sâmbătă, 15 august, este programat la Bacău amicalul cu Sport Club, pe arena Letea, de la ora 11.00, dar se pune problema deplasării jucătorilor la Bacău, în condiţiile în care clubul pietrean nu dispune de lichidităţi şi nu poate achita costurile transportului. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentVolei Club Municipal vrea între primele cinci echipe!
Articolul următorFRAUDĂ LA BACALAUREAT: Instanța respinge cererile de suspendare ale elevilor eliminați
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.