Odată cu victoria în faţa formaţiei ACS Berceni, scor 1-0, prin golul marcat de Dan Nedelcu, echipa pietreană a reuşit să lege două meciuri fără înfrângere în acest sezon şi două partide în care nu primeşte gol, după 0-0 în etapa precedentă cu Oţelul Galaţi.

De la parafarea transferului jucătorilor Sebastian Chitoşcă, Cătălin Ştefănescu şi Doru Popadiuc la Steaua, Angelo Massone, acţionarul majoritar al Ceahlăului, continuă să promită bani jucătorilor. Acesta l-a lăudat pe patronul Gigi Becali pentru „promtitudinea şi profesionalismul” cu care a virat cei 120.000 de euro pentru transferul mijlocaşilor pietreni la campioana României şi a promis din nou achitarea salariilor.

„Vreau să felicit oficialii Stelei, Gigi Becali şi Valeriu Argăseală, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, plătind foarte repede suma negociată pe transfer. Transferul celor trei trebuie să fie un exemplu pentru toţi jucătorii că, în cazul în care vor performa, se pot transfera la echipe bune din campionat. Îşi vor primi banii, dar trebuie să dea dovadă că sunt profesionişti şi să se pregătească în continuare”, a spus Massone.

Realitatea este , însă, diferită. Jucătorii nu au asigurată nici măcar o masă caldă pe zi şi nu au primit nici măcar o parte din salariile restante. Ei nu au dorit să comenteze situaţia de la club, dar, sunt decişi ca, în cazul în care nici aceste promisiuni nu vor fi onorate, să nu mai continue din iarnă să evolueze la Ceahlăul şi să trimită memorii la UEFA şi FIFA. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentACTUALIZARE Accident grav în zona Roman cu 3 victime!
Articolul următorINCREDIBIL! Cineva l-a făcut pe PF Daniel cetăţean de onoare!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. În afara de scandaluri, mai publicati ceva la sport?
    Formatii, o cronica de meci, declaratii de dupa meci, adica meseria de ziarist cand v-o faceti?
    Toti neavenitii au ajuns in presa sportiva din Neamt. Echipa e pe ultimul loc, da semne de revenire, iar presa alimenteaza scandalurile, tine partea celor care au devalizat clubul…

  2. Ce treaba are Massone cu plata salariiilor? El nu mai este administrator special, lucru pe care Mihai Stoian il stie, dar il ignora atunci cand nu ii convine. Platile pot fi facute de Tepes, adminstratorul judiciar al clubului cu el trebuie sa vorbiti.

Comments are closed.