ceahlaul cfr 04Ceahlăul şi CFR Cluj s-au chinuit degeaba 90 de minute pentru a se ridica măcar la nivelul unor fotbalişti ce se pretind profesionişti, în prima ligă. Gazdele fără orizont, fără o strategie care să le aducă puncte şi fără a risca totul pe calea atacului, măcar în ultima parte a jocului, pe care a avut-o la discreţie, mai ales după eliminarea din minutul 19 a clujeanului Vereş, pentru două cartonaşe galbene, nu a impresionat la prima apariţie sub bagheta antrenorului Ze Maria. Dacă ne uităm cum a fost alcătuit lotul, cu fundaşul Ichim rechemat în primul 11, după ce nu a efectuat cantonamentul de iarnă, fiind trimis să-şi caute echipă, chiar după primele două săptămâni de antrenamente, avem imaginea unei formaţii ce nu a reuşit să schimbe nimic în pauza de iarnă. Noii veniţi au evoluat şi ei modest, în nota echipei, preocuparea de a nu lua gol fiind mai mare decât cea de a marca. Curios lucru, la o formaţie pe care Ze Maria spunea că vrea s-o transforme într-una spectaculoasă, după modelul brazilian. De partea cealaltă, CFR Cluj, a evoluat cu teamă, dar a jucat mult mai bine cu un om mai puţin în teren, ei reuşind să-şi creeze situaţiile cele mai clare de gol, ratate de Deac şi Jazvic. La final, antrenorul principal al pietrenilor a dat asigurări că totul merge bine la Ceahlăul, de la venirea lui Angelo Massone. „De la venirea domnului Massone, totul merge bine, fiecare îşi vede de treabă, muncim mult şi sperăm să ne atingem obiectivul”, a dat asigurări Ze Maria.

ceahlaul cfr 05FORMAŢII:

Ceahlăul:Jovic – Markovic, Ichim, Buden, Kneif – Tăbăcariu, Gheorghiu (Aldea ’67) – Popadiuc (Chitoşcă ’59), Ştefănescu, Margină – Cîrjan (Sialmas ’76)
Rezerve: Barna, Gorea, Balint, Chirieletti
Antrenor: Ze Maria

CFR Cluj: Amadio – Vereş, Ene, Larie, Camora –  Carp, Muniru – Deac, Jakolis (Păun ’89) , Jazvic – Tade
Rezerve: Mincă, Negruţ, Pîrv, Petruş, Cubleşan, Kereki, Păun Adrian
Antrenor: EugenTrică. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

ceahlaul cfr 06

 

 

 

 

 

 

 

ceahlaul cfr 07

 

 

 

 

 

 

 

ceahlaul cfr 08

 

 

 

 

 

 

 

ceahlaul cfr 09

3 COMENTARII

 1. Totul merge bine, retrogradarea este asigurata, locul 18 este al nostru, cu tot cu depunctarea lui CFR Cluj, lotul este de liga a 3-a, nici macar a 2-a, deci retrogradare usoara! Iar Massone probabil se va tira daca nu pana la Pasti, sigur la sfarsitul campionatului! HAI CU DESFIINTAREA S.C. COOPERATIVA BLATISTA DE SPALARE A BANULUI PUBLIC DIN PIATRA NEAMT CEAHLAUL S.A. !!!

  • Care ban public baiete?
   Pe ce lume traiesti tu NENOROCITULE?
   Ceahlaul nu PRIMESTE NICI UN BAN PUBLIC, a primit in perioada 2008-2013 si acum trebuie sa ii RETURNEZE INAPOI PRIN DECIZIA CURTII DE CONTURI (54 de miliarde Cj si 14 miliarde Primariei)…are de plata in total 3 milioane de euro DOBITOCULE CARE ESTI TU…ce TRANSFERURI VROIAI SA FACA IN CONDITIILE DATE?
   Sa zici mersi ca nu a intrat IN INSOLVENTA, NENOROCITULE CARE ESTI!

   • In primul rand, eu nu am jignit pe nimeni, nu am facut atac la persoana, deci administratorul site-ului doarme in post ca aproba astfel de comentarii. In al 2-lea rand, tinand cont de autorul comentariului jignitor, chiar imi pare rau ca n-a intrat in insolventa clubul in iarna asta si sper sa se intample cat mai repede acest lucru si sa aiba soarta echipelor deja desfiintate! Ca sa nu mai aiba motiv de jigniri si atacuri la persoana acest individ semi-analfabet!

Comments are closed.