Lotul Ceahlaului inainte de primul antrenament

 

 

 

 

 

 

 

 

La reunirea lotului echipei Ceahlăului, au fost prezenţi 24 de jucători. Noutăţile din echipa pietreană sunt antrenorul brazilian Ze Maria şi preparatorul fizic italian Sandro Fantoni, de la Salernitana, prezentaţi jucătorilor de directorul sportiv Ioan Mironaş şi Ricardo Ronca, cel ce este propus pentru a prelua postul de director general al formaţiei pietrene. Presa n-a avut acces în vestiar. Absent a fost mijlocaşul Velardi, cel pe care Alesandro Massone îl dădea ca şi transferat la Piatra Neamţ, după ce şi-a dat acordul verbal să preia echipa.

“Am revenit din vacanţă cu gânduri mari, decişi să salvăm Ceahlăul din situaţia în care se găseşte. Nu sunt multe puncte de recuperat, doar patru şi cred că obiectivul salvării de la retrogradare poate fi îndeplinit”, a declarat fundaşul Lucian Cazan.

Renzo Rossi, Ze Maria, Sandro fantoni si Ricardo Ronca, de la stanga la dreaptaPrimul antrenament a însemnat şi prima alergare uşoară, la care a participat şi Renzo Rossi, cel care va îndeplini funcţia de director sportiv şi care este şi pe post de translator al comenzilor noului antrenor Ze Maria. Ricardo Ronca a cerut timp pentru acomodare la formaţia pietreană ferindu-se să dea explicaţii cum a fost schimbat fostul antrenor al Ceahlăului, Florin Marin cu brazilianul Ze Maria de patronul Massone, cel care, oficial încă nu a preluat pachetul majoritar de acţiuni al formaţiei de sub Pietricica. Florin Marin a purtat o primă discuţie cu Renzo Rossi pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, dar a ţinut să transmită presei că discuţia nu a dus la niciun rezultat, deocamdată. Dacă Florin Marin este, încă, în acte antrenorul Ceahlăului, trebuie precizat faptul că el nu a fost prezent la Piatra Neamţ, la reunirea lotului de luni, 12 ianuarie, ora 15.00, dată stabilită chiar de el, după încheierea turului campionatului Ligii I la fotbal.

Ze Maria si Renzo RossiLotul Ceahlăului prezent la reunire

Portari: Calancea, Jovic, Barna

Fundaşi: Ţepeş, Mateiciuc, Cazan, Slavikas, Marc, Ichim, Gheorghiu, Gorea, Rusu

Mijocaşi: Tăbăcariu, Căruţă, Achim, Clonin, Chitoşcă, Drăghiceanu, Popadiuc, Ştefănescu

Atacanţi: Margină, Cârjan, Mândruşcă, Pavel

Absent: Velardi. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Brazilianul Ze Maria nu a dat declaratii preseiPreparatorul fizic Sandro Fantoni

Articolul precedentNEAMȚ: Primarul de Borca vrea declasarea monumentelor de patrimoniu
Articolul următorO nouă metodă de a jefui bătrânii: ajutoarele UE
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.