Știre actualizată: Fată de 17 ani dispărută din Văleni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Poliţiştii Secţiei Rurale Dulceşti au găsit-o pe minoră, aseară, 10 aprilie, în jurul orei 20,00.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în localitatea Văleni și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: În noaptea de 9 spre 10 aprilie, în jurul orei 0:00, polițiștii Secției Rurale Dulcești au fost sesizați de către o femeie, de 42 de ani, din Văleni, despre faptul că, în urmă cu două ore, fiica ei, Mariana Gabi Grosu, 17 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1.60 metri, greutate – 50 de kilograme, păr castaniu, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză portocalie, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași neagri.

Polițiștii au făcut verificări în Văleni, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta și o caută în continuare.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

A.C.

Articolul precedentCei care găzduiesc refugiați ucraineni primesc 70 de lei pe zi
Articolul următorVoluntar din Noua Zeelandă care se îndrepta spre Ucraina ajutat de polițiști ieșeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.