0:00

O femeie, de 33 de ani, din Mărgineni, a cerut ajutor poliției după ce fiica ei a plecat de acasă noaptea, la ora 2 și nu s-a mai întors până după-amiază. Până astăzi, 14 iunie, Nicoleta Bianca Nistor (foto) nu a fost găsită și oricine a văzut-o sau are informații este rugat să sune la 112. Este posibil ca fata să fie la iubitul ei, situație care a și dus la conflictul din familia fetei.

Fată de 15 ani plecată în crucea nopții de acasă. Poliția cere sprijin oricui a văzut-o, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NISTOR NICOLETA-BIANCA, de 15 ani, dispărută la data de 13 iunie 2022.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 02.00, fiica sa Nistor Nicoleta-Bianca, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 metri, păr șaten, lung, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minora le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Mărgineni și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, potrivit IPJ Neamț.

C.I.

Articolul precedentSubiecte română la evaluarea națională: Texte din „Toate pânzele sus” și „Frânturi din viața lui Delavrancea”
Articolul următorSe caută soluţii pentru siguranţa traficului în intersecţia de la Gâdinţi