Fată de 14 ani dispărută din Dulceşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Fata a fost găsită în satul Miron Costin, miercuri, 29 septembrie.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minora s-a aflat în comuna Trifești și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Fata a fost încredințată în siguranță familiei sale.

Știre inițială: Polițiștii Secției Rurale Dulcești au fost sesizați, ieri, 28 septembrie, despre faptul că Alexia Ionela Moroşanu, de 14 ani, din Dulceşti, a plecat de acasă, pe 27 septembrie, în jurul orei 15,00 şi nu a mai revenit. Mama fetei, o femeie de 34 de ani, a fost cea care a anunţat dispariţia.

Semnalmente: înălţime – 1.70 metri, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr roșcat, fără semne particulare. La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări în comuna Dulcești, precum și în localitățile limitrofe, dar nu au reuşit să o găsească.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa după o coliziune cu o autoutilitară
Articolul următorȘtire actualizată. Desfăşurare de forţe: minori suspectați de tâlhărie prinşi după patru percheziţii în Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.