arestatUn bărbat de 41 de ani va fi prezentat, astăzi, 4 septembrie, în faţa procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă. Individul este din Botoşani şi, în seara de 2 septembrie, a acostat doi copii din Iaşi (o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei de 8 ani) şi le-a spus că sunt urmăriţi de un grup de infractori care vor să le fure telefoanele mobile.

“Bărbatul i-a determinat pe cei doi minori să-i dea telefoanele mobile pentru a fi în siguranţă, spunându-le să-l aştepte până când va aduce autoturismul poliţiei pentru a-i duce în siguranţă la domiciliu”, se arată în comunicatul IPJ Iaşi.

“Minorii au aşteptat 10 minute până când au fost găsiţi de către mama acestora căreia i-au povestit cele întâmplate. Valoarea prejudiciului reclamat este de 800 lei. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie au demarat cercetările, fiind adus la audieri bănuitul comiterii celor două infracţiuni de înşelăciune prin folosire de calităţi mincinoase: V.N., de 41 ani, din judeţul Botoşani, iar în urma probatoriului administrat în cauză acesta a fost reţinut pentru 24 ore, fiind  introdus în Arestul IPJ Iaşi”.

Dacă procurorul de caz va decide că lăsarea în libertate a aşa-zisului poliţist reprezintă un pericol, atunci îl va trimite în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIacoban pune piciorul în prag: Toate investițiile se vor face prin CJ
Articolul următorÎnvățământ: Ministerul atacă normele personalului didactic auxiliar și nedidactic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.