Consilierii județeni sunt convocați la o nouă ședință extraordinară pentru marți, 23 ianuarie, unde vor avea în față 4 proiecte pe ordinea de zi, fiecare interesant în felul său. Este vorba despre participarea la Târgul de Turism al României din februarie, de modificarea remunerației administratorului special de la Drupo SA, dar și de reorganizarea Colegiului Director de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț. În acest caz consilierii județeni sunt chemați să voteze alte persoane în organele de conducere decât colegi ai lor, cărora modificările din lege nu le mai permit să facă parte din asemenea organisme de conducere.

Ultima hotărâre, privind contractul privind gunoaiele din zona Roman va fi interesantă prin prisma poziției față de depozitul neconform care există și de unde ar trebui mutate gunoaiele la groapa de la Girov.

Evident că toată lumea așteaptă dacă proiectul cu împărțirea/alocarea sumelor defalcate de la buget pentru primăriile din județ va fi promovat tot astăzi sau în zilele următoare. (V.B.)

Articolul precedentACTUALIZARE Un om mort găsit într-o ghenă care ardea
Articolul următorCazul Sechel – noi informații: Geanina a murit conform protocoalelor… incomplete!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.