bacau-expo-pescuit-si-vanatoare-2016Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău organizează, în perioada 11-13 noiembrie, Expo Vânătoare şi Pescuit, ediția a VI-a.

“Vă invităm să participaţi la o sărbătoare a vânătorii, a bunului gust, unde vor participa producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii, Asociații Județene de Vânătoare și Pescuit, reprezentanți ai Regiei în teritoriu, expoziţiile Muzeului Cinegetic al Carpaților «Posada» și a Muzeului de Științele Naturii «Ion Borcea»”, precizează organizatorii, care au realizat evenimentul în parteneriat cu RNP Romsilva.

Agenda celui mai important eveniment de acest gen din Moldova este completată de Concursul de Omologare Trofee, cu acordare de puncte CIC şi Concursul de Gătit Mâncăruri Vânătoreşti şi Pescăreşti. Cei interesaţi se pot înscrie trofeele în perioada 7–11 noiembrie. Pentru concursul de gătit materia primă (carne de căprior şi carne de mistreţ) este asigurată de organizatori. Câştigătorii vor primi premii din partea Romsilva.

“Evenimentul propus profesioniştilor în domeniu, dar şi publicului larg doreşte să promoveze, pe lângă produse şi servicii, activitatea profesională a RNP Romsilva, a asociaţiilor de vânătoare şi pescuit, precum şi turismul cinegetic”, mai spun organizatorii.

Din păcate, în contextul scandalului cu puiul de urs împuşcat la Sibiu, afişul expoziţiei constituie, elegant spus, o mare GAFĂ. Alte detalii, AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A II-A: Foresta – Pâncota 14-0!!!
Articolul următorBărbat din Bacău, spânzurat la Roman în Pietonal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.