pietricica turism

Ultima oră: Pompierii au stins incendiul și au stabilit că a fost provocat de un scurtcircuit. Au ars acoperișul, de 50 mp, vreo 300 kg de deșeuri și materiale textile, toate electrocasnicele și mobilierul din bucătărie, distrusă în totalitate.

Actualizare: Acoperișul casei este cuprins tot de flăcări, care s-au extins și la bucătărie, unde o butelie a explodat până la sosirea pompierilor. O femeie, de 72 de ani, nedeplasabilă, a fost scoasă din casă de vecini. „Când au ajuns pompierii, au mai scos 3 butelii, iar una explodase în bucătăria cuprinsă de incendiu. O femeie de 72 de ani, imobilizată, fusese evacuată din casă de vecini, iar proprietarul, în vârstă de 67 de ani, suferise un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la paramedici”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Un incendiu a izbucnit la o casă situată lângă brutăria din comuna Tămășeni, în această dimineață, 10 septembrie. Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj medical SMURD de la detașamentul din Roman au fost trimise să intervină. Din primele informații, flăcările au cuprins acoperișul casei, dar nu sunt anunțate victime, conform ISU Neamț. Vom reveni. (C.I.)