casa-scariiO explozie, cauzată de o acumulare de gaz, s-a produs, în această dimineață (6 decembrie), în bucătăria unui apartament dintr-un bloc de pe strada Constantin Mătase, din Piatra-Neamț. În momentul în care proprietarul a vrut să aprindă mașina de gătit, gazul acumulat în încăpere a explodat. Din fericire, nu era mult, așa că urmările n-au fost grave. Nu a urmat un incendiu, nu a fost rănit proprietarul, iar singura „victimă” a fost geamul de la ușă, care s-a spart.

„Dispeceratul ISU a fost anunțat la ora 8:44 despre producerea unei explozii într-o locuință particulară din Piatra-Neamț. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de lucru, o ambulanță SMURD și un autoturism de serviciu cu 2 ofițeri și 8 subofițeri. Intervenția a fost coordonată de inspectorul șef”, a declarat lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În afară de geamul spart, au mai fost câteva pagube minore: a sărit vizorul, a fost distrusă perdeaua, iar niște oale, care erau pe aragaz, au fost deformate iremediabil. (C.M.)

Articolul precedentÎnalta Curte a pus sentinţa de achitare în ghetele judecătoarei Paisa
Articolul următorBărbatul care și-a trosnit copilul cu parul, condamnat la muncă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.