Actualizare: Ieri, 13 iulie, Judecătoria Târgu Neamţ l-a plasat în control judiciar pentru 60 de zile pe tânărul care s-a dezgolit şi s-a plimbat prin centrul oraşului Târgu Neamţ, vizitând chiar şi un magazin în acest mod.

Știre inițială: Nopțile fierbinți din ultima perioadă au avut și altfel de efecte, decât cele medicale binecunoscute. Un tânăr de 21 de ani din Piatra Neamţ, Constantin Mihail Alu Ion, în noaptea de 9 spre 10 iulie, s-a despuiat și a săvârșit acte de exhibiționism în centrul orașului Târgu Neamț.

Poliţiştii de investigaţii criminale din localitate s-au sesizat din oficiu și ieri, 12 iulie, l-au reținut pe individul înfierbântat.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi, 13 iulie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive“, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

A.C.

Articolul precedentGhioagă şi Chiorul, campioni la furturi şi la contestarea arestării
Articolul următorConducea o mașină radiată din Olanda
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.