CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a avut un reprezentant de seamă la meciul Bradu Borca-Cimentul Bicaz, de duminică, 6 mai. Dl. Toader Şteţ, actualmente scouter al grupării pietrene, dar şi unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din fotbalul nemţean, a dezvăluit cititorilor ZCH NEWS, în exclusivitate, ce părere şi-a format despre viitoarea adversară a echipei CSM Ceahlăul.

EXCLUSIVITATE L4 Toader Şteţ: „Factorul emoţional şi potenţialul fizic vor decide meciul de duminică”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Bradu Borca şi Cimentul Bicaz sunt două echipe bune ale campionatului, la acest nivel al Ligii a IV-a. Ambele au jucători experimentaţi, astfel că a rezultat un joc plăcut, mai ales că au fost utilizate şi noile achiziţii. Strict referitor la echipa de la Borca, consider că potenţialul fizic este cel ce va conta în meciul cu CSM Ceahlăul. La meciul de ieri, starea terenului şi o oarecare lipsă de omogenitate a condus la o exprimare ceva mai modestă. Bradu Borca rămâne însă un adversar periculos şi meciul de la Piatra Neamţ va fi extrem de dificil. Consider că echipa care va fi mai stăpână pe factorul emoţional şi se va descurca mai bine din punct de vedere fizic va câştiga”, a declarat Toader Şteţ.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Bradu Borca se vor întâlni duminică, 13 mai, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii a IV-a. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDouă ore de grevă în majoritatea spitalelor din Neamț
Articolul următor204 elevi de clasa a II-a au lipsit la proba de azi la Evaluarea Națională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.