Graficul olimpiadelor județene la disciplinele la care inspectoratul școlar a putut decide calendarul ni l-a furnizat astăzi, 2 martie, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

EXCLUSIV – Graficul olimpiadelor județene stabilite de Inspectoratul Școlar Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeciziile privind datele la care vor avea loc etapele județene din anul 2022 a fost stabilit în ședința de joi, 24 februarie. Mihai Obreja (foto) a precizat că s-au respectat termenele de organizare a etapelor județene: „Regulamentele au fost transmise de inspectori, la fiecare disciplină, așa cum au apărut și au fost publicate pe site. Au apărut pe rând, începând cu filosofie, matematică. Biologia, de pildă, a apărut luni și am și publicat-o pe site. Aceste regulamente au fost adoptate o dată, dar ne-au fost transmise pe rând. Din câte știu, au fost postate pe site luni și au fost trimise și la școli. A fost și consiliul consultativ, anterior, s-a stabilit calendarul etapelor județene, la materiile la care inspectoratul stabilește acest calendar. Dar, deciziile pentru calendarele olimpiadelor județene s-au dat cu 10 zile înainte de datele stabilite, conform cerințelor. Oricum, au mai fost unele precizări care au venit în teritoriu cu scurt timp înainte de data olimpiadei și în anii anteriori”.

Iată care este calendarul etapelor județene ale olimpiadelor la care IȘJ Neamț a avut competență de decizie – cu mențiunea că la filosofie data corectă este 19 martie, în loc de 19 aprilie cum dintr-o eroare a fost înscris în tabel, potrivit inspectorului școlar general Mihai Obreja:

isj 2mar Programarea Olimpiadelor Județene

Cristina Iordache

Articolul precedentCum poti sa faci un blog in 4 pasi simpli
Articolul următorAjutoare umanitare pentru ucraineni transportate gratuit de Poşta Română