0:00

Am făcut o sinteză a celor mai importante evenimente din regiunea Moldovei, la care vă propunem să participați. Astă-seară, 11 februarie, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, cu începere de la ora 20:00, Paul Ciuci și îndrăgita trupă “Compact” vă așteaptă la un concert extraordinar “Fata din vis -40 de ani”:

De la Iași mergem la Suceava, unde se sărbătoresc astăzi 635 de ani de la prima atestare a Cetății Sucevei. Iar românii sărbătoresc prin muzică cu orice ocazie, așa că, și în această sâmbătă seară, de la ora 18,00, în Piața 22 Decembrie din centrul Sucevei sunteți invitați la un concert cu artiști cunoscuți precum Carla’s Dreams, Horia Brenciu, Iuliana Beregoi și Alexandra Cuza. Seara se va încheia cu un superb foc de artificii.

Revenim la Piatra-Neamț, mai exact la Cinema Mon Amour, unde duminică, 12 februarie, de la ora 18,30, ai ocazia unică de a te întâlni față în față cu Pabel Bartoș, Smiley și alți actori îndrăgiți alături de regizorul Jesus del Cerro, la lansarea comediei “Ramon”. Așa încât, după cum spun organizatorii, Vertical Entertainement și Cinema Mon Amour, cumpără-ți din timp bilet la film și bucură-te de întâlnirea cu ei.

Tot duminică, femeile sunt invitate la Society Restaurant din Botoșani, de la ora 18,30, la evenimentul“ Women, Wine & Wealth / Women’s Night Out.

Și pentru că urmează Ziua Îndrăgostiților, marți, 14 februarie, restaurantul Cocoșul de Aur din Piatra-Neamț vă invită la o reîntâlnire cu “Los Anonimos” și îndrăgitele lor melodii: “Sunt îndrăgostit”, “Tu ești totul”.

Ne reîntoarcem la Iași, pentru un concert extraordinar cu artista momentului, Alexandra Ușurelu, la Teatrul Național Vasile Alescandri, miercuri, 15 februarie, de la ora 20,00:

Angela Croitoru

Articolul precedentTânăr depistat în trafic cu o viteză de infarct
Articolul următorDoar o treime din apelurile la 112 sunt urgențe; unii cer întreruperea iluminatului public!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.