0:00

Eveniment sportiv „bugetofag”: 156.000 de lei pentru Gala Dynamite Fighting Show, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGala Dynamite Fighting Show, „proiect de interes județean”, rupe de la bugetul județului peste 1,5 miliarde lei vechi. Banii vor fi alocați cu aprobarea consilierilor județeni, în ședința extraordinară de marți, 2 octombrie, iar la bază există proiect de asociere cu Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret, organizatorul galei, care promite să aducă la Piatra Neamț „Moartea din Carpați”.

Potrivit expunerii de motive, care vine să sprijine propunerea de asociere și implicit alocarea banilor, „scopul acestei asocieri îl reprezintă promovarea și sprijinirea sportului de performanță, precum și promovarea imaginii județului Neamț pe plan național și internațional. La această acțiune vor participa, alături de cunoscutul luptător Cătălin Moroșanu, sportivi și arbitri din țară și din străinătate. Pentru realizarea acțiunii sus-menționate, propun ca suma ce reprezintă contribuția financiară a județului Neamț în cadrul asocierii să fie de 156 mii lei, urmând a fi utilizată pentru cheltuielile menționate în bugetul prezentat”.

Gala Dynamite Fighting Show se va desfășura, pe data de 19 octombrie, în organizarea DJST Neamț, în parteneriat cu Asociația Clubul Sportiv Fight Club Scorpions Târgu Neamț. (I.Ș.)

Articolul precedent50 mc cherestea și 42 mc lemn rotund fără acte
Articolul următorSecretele pielii perfecte: Uita de produsele cosmetice scumpe
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.