Evaluarea Națională continuă cu proba la matematică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCea de a doua probă la Evaluarea Națională 2023, cea de Matematică, se va desfășura astăzi, 21 iuni. Candidații trebuie să intre în săli până la ora 08.30 și subiectele ar trebui să înceapă să fie distribuite la ora la ora 09.00, dacă nu apar probleme. Elevii vor avea la dispoziție două ore pentru rezolvarea subiectelor.

În Neamț, la prima probă a Evaluării Naționale, la Limba și Literatura Română, au fost prezenți 4188 de candidați din totalul de 4458 înscriși la clasa a VIII-a (amănunte aici). La prima probă, subiectele, în general, au fost considerate accesibile de către elevi (imagini aici).

Joi, 22 iunie, va avea loc și ultima probă, cea la Limba și Literatura Maternă. Primele rezultate pentru Evaluarea Națională vor fi afișate miercuri, 28 iunie.

Z.C.

Articolul precedentVacanțe Muzicale XLVIII – Recital cameral și concertino Accordion Band, cu solistele Cristina Scarlat și Adriana Babin, în cadrul serii a treia a vacanțelor
Articolul următorSubiectul la Matematică de la Evaluarea Națională. 4190 de elevi prezenți în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.