BULETINE - ALEGERI PREZIDENTIALE 2009

Liderii PSD din Neamț se declară mulțumiți de modul în care s-au desfășurat alegerile și de scorul obținut. Nu același lucru se poate spune despre capii PNL, PDL și PMP care ”își plâng amarul”.

”Având în vedere că am obținut puțin peste scorul mediu pe țară, noi suntem mulțumiți. Deci pot să spun că scopul nostru a fost atins. Da, suntem mulțumiți”, a declarat deputatul PSD de Neamț Ioan Munteanu.

”Da suntem foarte mulțumiți mai ales că scorul obținut la nivel de județ și la nivel de municipiu Piatra Neamț este unul bun. Cel puțin în privința voturilor obținute în Piatra Neamț, acest lucru arată clar orientarea politică a locuitorilor, o orientare de stânga. Chiar țin să mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat votul mai ales că noi, cei de la PSD am desfășurat o campanie electorală mai mult decât decentă”, a precizat Aurelia Simionică, președinte PSD Piatra Neamț.

”Având în vedere scorul obținut suntem mulțumiți. Este adevărat că întotdeauna e loc de mai bine, corecturile le vom face la toamnă. Suntem mulțumiți și prin prisma faptului că în Neamț deși sunt două mari orașe unde se poate spune că e fief PMP, lumea a votat cu noi”, a declarat Mihai Alexandru, președinte PC Neamț.

Rezultate după circumstanţe

”Având în vedere circumstanțele în care s-au desfășurat alegerile, cred că este un rezultat previzibil. Mai ales în condițiile în care a existat o ruptură între aleșii partidului și membrii lor”, a declarat Ciprian Șerban, președinte PP-DD Neamț.

”Noi suntem mulțumiți deși se putea mai bine. Ați văzut rezultatul, au fost comune cu mulți alegători care au adus voturi multe dar au fost și comune unde primarii au anunțat că sprijină PSD și alianța și nu s-au mobilizat deloc. Mai mult, acolo unde nouă ni s-a cerut să ne implicăm, noi ne-am mobilizat”, a spus Constantin Iacoban, vicepreședinte UNPR Neamț.

”Având în vedere că avem doar cu câteva voturi mai puțin decât PMP în județ, în condițiile în care mașinăria de vot a lui Gheorghe Ștefan ne-a luat membrii din secțiile de votare, cred că rezultatul nostru este foarte bun și demonstrează că PDL în Neamț are o structură care niciodată nu va putea fi ignorată. Trebuie să mai spun că foarte mulți oameni au revenit în partid mulțumiți că nu mai există dictatură”, a spus Alexandru Drăgan, președinte interimar PDL Neamț.

Liderii PNL din Neamț s-au declarat nemulțumiți de rezultate însă luni, 26 mai, grija cea mai mare a acestora a fost demisia anunțată a președintelui PNL Crin Antonescu.

Prefectul mulțumit

Şi prefectul se declară mulțumit de modul în care s-au organizat și desfășurat alegerile europarlamentare de pe 25 mai. „În calitate de reprezentant al guvernului în judeţul Neamţ, consider că alegerile europarlamentare şi alegerile locale parţiale din localitatea Mărgineni s-au desfăşurat în condiţii de normalitate, eforturile noastre instituţionale atingându-şi scopul”, a declarat prefectul Angheluţă. (I. CĂLIN)

Articolul precedent… pe scurt …
Articolul următorPetrotub nu a renunțat la luptă