0:00

Eugen Țapu – Nazare, PNL Neamț: ”PSD, scandalagiul politicii românești”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIncapabil de reformă internă, cu o credibilitate din ce în ce mai scăzută în rândul românilor, PSD continuă să joace același rol de scandalagiu al politicii românești, cu declarații la limita trivialității, limbaj suburban, greu digerabil. Nici după două rânduri de alegeri în care a pierdut tot ce putea pierde, PSD nu înțelege că a face politică înseamnă proiecte, programe, viziune de dezvoltare.

Însă, cea mai josnică formă de exprimare în spațiul public a PSD o reprezintă răspândirea de știri false, cu speranța că va stârni panică și-și va recâștiga un electorat pe care mult prea multă vreme l-a ținut captiv, dar care astăzi și-a schimbat orientarea.

Iar ca lucrurile să fie clare, în calitate de vicepreședinte al Grupului PNL din Senat, le reamintesc celor de la PSD că PNL nu taie nici pensii și nici salarii. PNL a alocat bugete mai mari domeniilor  Educație și Sănătăte, decât în 2019, iar salariile profesorilor au fost majorate de la 1 ianuarie, așa cum a fost majorat și salariul minim de la  2.080 lei la 2.230 de lei. Tot PNL este partidul care a inițiat un amplu program de stopare a tăierilor de păduri, prin extinderea rețelelor de gaze în casele românilor, tot PNL este cel care a scăzut prețul carburanților la pompă și tot PNL este partidul care a eliminat supraimpozitarea contractelor de muncă part-time.

În domeniul infrastructurii rutiere, Moldova nu a beneficiat de nicio atenție substanțială din partea ministrului Răzvan Cuc. Da, au lăsat Moldova de izbeliște iar astăzi PNL repară. Drumul expres Piatra Neamț – Bacău devine o certitudine, prin semnarea contractului pentru studiu de fezabilitate, la fel ca și autostrada A13 Brașov – Bacău. Și în ceea ce privește Autostrada Unirii există asigurată finanțare, deși ani de-a rândul PSD a refuzat să acceseze fonduri. PNL va continua finanțările prin PNDL, dar  nu va accepta ca banii publici să ajungă în buzunarele unor apropiați ai PSD.

Sunt realități pe care oricât de mult ar vrea PSD să le eludeze, nu reușește. De aici și neputința exprimată prin răspândirea de știri false.

Eugen Țapu Nazare

Vicelider al Grupului PNL din Senat

Articolul precedentDegustare de vinuri în Pipirig
Articolul următorANSVSA nu interzice și nu limitează creșterea porcinelor în gospodăriile populației
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.