reclama autocenter

După un mandat și jumătate în care a reprezentat interesele romașcanilor în Consiliul Local din partea PSD, Eugen Păuleț a decis miercuri, 29 ianuarie, să-și depună demisia din forul legislativ. Acesta spune că decizia este una mai veche, iar motivul este legat de dorința sa de a se ocupa mai mult de afaceri și familie.

“Mi-am depus demisia. Din motive personale. E o hotărâre pe care am luat-o de ceva timp, deoarece vreau să mă ocup mai mult de familie și afaceri. Am dorit ca întâi să treacă bugetul pe anul în curs, iar acum mi-am depus demisia. Rămân în politică, nu plec din PSD”, a declarat Eugen Păuleț.

Conducerea PSD Roman spune că a auzit de demisie, chiar dacă nu a văzut încă hârtia. “Nu am deocamdată o cerere depusă, dar domnul Păuleț m-a anunțat că vrea să-și depună demisia. Mi-a spus că se gândea de mai multă vreme. Imediat ce voi fi înștiințat oficial, voi întruni Biroul Politic și vom supune la vot preluarea mandatului de consilier de către următorul supleant. Este vorba de Constantin Holban, pensionar”, a declarat Leonard Vacaru, președinte PSD Roman.

Constantin Holban a mai fost consilier din partea PSD în mandatul trecut. Eugen Păuleț este manager în turism, fiind director general al SC Sempre Dritto Tour SRL Roman. În plus, acesta mai deține acțiuni și la firma Pro Construct, societate care, de-a lungul ultimilor ani, a avut câteva contracte pe bani publici, printre care se numără și cel de construire a azilului pentru bătrâni de pe strada Ogoarelor. (C.M.)

Articolul precedentMiron Radu Tudorel și încărcătorul frontal
Articolul următorLecție de non-violență