0:00

EPOCA DE PIATRA NEAMȚ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A fost odată ca niciodată… Un șofer de poveste, cu TIR la purtător, și-a pus mintea și vehiculul cu pasajul subteran din fața Primăriei Piatra Neamț. Că, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nici nu s-ar fotografia.

sursa foto: Ștefan Leontin Martinaș, facebook.

EPOCA DE PIATRA NEAMȚ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un regat pentru un cal. Sau precampanie electorală, cu prezentare de candidat dimineața, în zori, în fața Teatrului Tineretului și nițel mai la deal, la Casa Albă a județului.

sursa foto: Mihai Radu, facebook.

Articolul precedentZiua comunei Agapia cu bani de la județ
Articolul următorDrumul Săcălușești-Topolița, gata de asfaltare

1 COMENTARIU

  1. Stimate redactor, noi cu cine ar trebui sa vorbim ca cei cu TIR-urile sa nu mai circule pe calea Romanului prin sensul giratoriu Orion si mai departe pe 1Decembrie 1918 si retur??Semne sunt dar onor Politia de la circulatie „pescuieste” in alta parte.Da-i dracului pe locatarii care nu se pot odihni din cauza zgomotelor masinilor de mare tonaj…noi facem bani din amenzi, ca si cum Politia nu ar fi in slujba cetateanului…Stiti cam cate masini de mare tonaj circula pe traseul amintit in 24 de ore? va spun eu, cam 150-200,iar capacele de scurgere a apei aflate pe carosabil pocnesc la trecerea masinilor facand un zgomot asurzitor…Poate ne ajutati punand intrebarea asta unde trebuie…Multumesc!

Comentariile sunt închise.