0:00

Tradiționalul Târg Material Construct-Climaterm, organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, revine anul acesta, cu o a XXII-a ediție, după 6 ani de absență. Pe trendul consacrat deja în întreaga lume, ediția din acest an are în centru soluțiile pentru energie verde venite de la firme puternice din acest sector de activitate.

Târgul va avea loc, în perioada 5-8 mai, în spațiul expozițional din parcarea Centrului Comercial Olimp, lângă Kaufland și va reuni 16 firme din domeniile materialelor de construcții, instalațiilor, tehnologiilor și echipamentelor și utilajelor. Elementul cheie al târgului va fi reprezentat prin standul expozițional al companiei Volta Grup, acesteia alăturându-i-se alte nume sonore ale mediului de afaceri nemțean precum Dinamic 92,  Bico Industries, OnlineShop și Terex, dar și alte 6 din București, Botoșani, Baia Mare și Harghita.

Energia verde la Târgu Material Construct-Climaterm din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ne propunem mai mult să facilităm un prim contact între cei care caută soluții pe aceste domenii de activitate și cei care le oferă. Noi ne dorim foarte mult să promovăm partea acesta de energie verde, mai ales că, pe toate axele programelor cu finanțare europeană sunt prevăzute fonduri pentru acest domeniu și Uniunea Europeană pune un mare accent, în ultimul timp, pe energia verde”, a declarat Mihai Apopii, președintele CCI Neamț, în cadrul conferinței de lansare a târgului de astăzi, 28 aprilie.

Standurile ce vor fi organizate pentru această ediție vor expune produse și soluții din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri, stații de încărcare pentru mașini electrice, soluții pentru iluminat și alimentarea cu energie electrică a locuințelor și altor categorii de clădiri, independente de rețeaua convențională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home, produse din fibră de sticlă și colțare din același material.

A.C.

Articolul precedentPăstrăveni – locul unde procurorii Parchetului General și cercetătorii caută crimele comunismului
Articolul următorPiatra-Neamţ: Diploma de Cetăţean de Onoare conferită lui Ioan Onisei a fost primită soţie şi nepot
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.