0:00

Emilia Arcan: „PNL & Cîțu, bătaia de joc a românilor!” (P), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSenatorul PSD Emilia Arcan a reacționat după ce Florin Cîțu și-a retras mandatul înaintea votului de investire:

„Ei sunt cei care au fugit înainte de învestirea propriului guvern!

Florin Vasile Cîțu și-a depus mandatul…

Un gest iresponsabil, ținând cont in special de actuala pandemie, când românii au nevoie de siguranță și predictibilitate!

Astăzi se impunea instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei COVID-19!

Ce fac ei astăzi, PNL-iștii & Iohannis & Cîțu, mizerie fără precedent, care este dincolo de orice imaginație; e un record al rușinii în politica din România.

Dilentanți, iresponsabili, politruci obsedați doar de haina lor politică si inumană, de interese personale, dar niciodată intersectați cu interesul poporului român.

Toată lumea aștepta instalarea unui guvern, slab – este adevărat, dar cu puteri depline, care să aducă cât de cât o stabilitate.

Acum totul depinde iar de iresponsabilul președinte al României.

Intrăm iar în runde de consultări, de audieri de miniștri, o pierdere de timp prin care sper că românii văd acum adevărata față a PNL și a lui Klaus Iohannis și de ce sunt aceștia capabili.

Din păcate, mascarada PNL continuă!

Oare asta merită ROMÂNII?”

Emilia Arcan, senator PSD

Articolul precedentFlorin Cîțu și-a depus mandatul
Articolul următorPrefectura Neamț: Primarii, pompierii și medicii de familie să fie atenți la nemțenii întorși acasă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.