reclama autocenter

După ce elevii nemțeni și-au prelungit weekend-ul cu încă o zi liberă, ieri, s-a anunțat că școlile din județ sunt bune de cursuri. Astăzi, elevii revin în bănci după ce s-a ajuns la concluzia că nicio școală din județ nu a fost afectată de condițiile de iarnă.

„Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că începând cu data de 28.01, în toate unitățile școlare din județul Neamț, se reiau activitățile școlare. În cursul zilei de luni, 27.01, directorii unităților de învățământ, împreună cu personalul didactic auxiliar au organizat activități în unitatea școlară, astfel încât, procesul instructiv-educativ să se poată desfășura în condiții optime. Conducerea unității școlare are obligația de a informa elevii și cadrele didactice, în legătură cu reînceperea cursurilor. Directorii au obligația de a informa conducerea IȘJ Neamț în situațiile în care din cauza condițiilor meteo din cursul nopții nu se pot ține cursuri în unitatea școlară”, se arată într-un comunicat remis de IȘJ Neamț.

Orele pierdute în ziua de luni vor fi recuperate în funcție de cum decid directorii de școli. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț a anunțat că propunerile directorilor pentru recuperarea orelor vor fi înaintate inspectoratului spre aprobare. (M. TEODOROF)

Articolul precedentIarna îşi face de cap, autorităţile aşteaptă viscolul
Articolul următorPiatra Neamț are buget nou pe calcule vechi