0:00

Manualele pentru clasa a II-a nu au ajuns nici astăzi, 11 septembrie, pe băncile elevilor. Inspectoratul Școlar Judeţean (ISJ) Neamț spune că a făcut la timp comenzile dar, deocamdată, cărțile n-au ajuns în teritoriu. Comenzile pentru cele două manuale au fost făcute de IȘJ Neamț în sesiunea de la începutul acestei luni. Până vor ajunge manualele noi, elevii au primit cărțile existente în școli.

„Nu s-au primit, încă, manualele de clasa a II-a, cel de comunicare în limba română și cel de matematică, dar, din discuțiile purtate în ultimele zile se pare că, totuși, mâine le vom primi și vor fi distribuite imediat școlilor”, a declarat inspectorul general adjunct Ioan Milea.

Elevii de clasa a II-a își așteaptă, încă, manualele, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn schimb, bobocii au început școala cu manuale noi. Potrivit inspectorului adjunct Ioan Milea, manualele de comunicare în limba română și cel de matematică și explorarea mediului au ajuns la depozitul de carte sâmbătă, 8 septembrie. „Imediat ce au ajuns în depozit, manualele au fost împărțite școlilor, inclusiv duminică s-a lucrat pentru ca în prima zi de școală elevii de clasa I să aibă manualele pe bănci. S-au primit 4.380 de manuale de comunicare în limba română și 4.380 manuale de matematică și explorarea mediului, adică exact câte s-au comandat”. Potrivit datelor centralizate la inspectorat, în Neamț sunt 4.317 de boboci care ieri, 10 septembrie, au răspuns „prezent”. (C.I.)

Articolul precedentDeschidere de an şcolar la Şcoala Postliceală Sanitară „Laureatus” din Târgu-Neamţ
Articolul următorAflat în concediu, secretarul Primăriei Războieni a condus băut şi-a făcut accident
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.