0:00

Două maşini s-au ciocnit la Dragomireşti astăzi, 11 septembrie, şi o tânără de 29 de ani a fost rănită în accident. Unul dintre autoturisme era condus de Constantin Pintilie, în vârstă de 50 de ani, secretarul Primăriei Războieni. La ieşirea dintr-o staţie peco, el nu a acordat prioritate altei maşini, care se deplasa pe DJ 208 G, din direcţia Hanul Ancuţei, către Piatra Neamţ. La volan se afla un bărbat de 39 de ani, din Păstrăveni. În urma impactului, pasagera din autoturism, care este tot din Păstrăveni, a suferit leziuni şi a fost transportată la spital.

Poliţiştii i-au testat pe ambii şoferi şi au constatat că autorul accidentului avea o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Am auzit de accident”, ne-a declarat primarul Bogdan Sebastian Ţarălungă. ”Domnul secretar este în concediu, deci chiar nu ştiu cum de a băut şi apoi s-a urcat la volan. Are permis de mulţi ani şi nu ştiu să fi avut vreodată probleme. Acum ce să spun? Fiecare răspunde pentru ceea ce face”.

Constantin Pintilie va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. (C.M.)

Articolul precedentElevii de clasa a II-a își așteaptă, încă, manualele
Articolul următorA doua sinucidere în ultimele două luni la Spitalul Județean Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.